FIRMAER

Firmaer


Hvis du eller dine ansatte har behov for at forbedre nogle sprogfærdigheder, det kunne være forretningssprog, udtale, mere selvtillid når der skal tales et fremmedsprog i telefonen, eller et behov for at forberede til et møde, en forretningsrejse, et kundebesøg eller noget helt andet, kan vi hjælpe. Lige meget hvilket sprog du har behov for at forbedre og hvilke sprog du allerede taler kan Sunshine Languages tilbyde professionelle kompetente undervisere med en universitetsgrad, undervisningserfaring og en lidenskab for sprog.


Sprogundervisningen tilrettelægges 100% efter elevens eller firmaets behov. Materialer består overvejende af kopier som er relevante for behovet, ikke bare en tekstbog som ikke fokuserer på individets behov. Du vælger hvor mange timer om ugen du ønsker sprogundervisning, hvor meget hjemmearbejde du har overskud til, og hvornår du vil ses med din underviser.

 

Vores priser er enormt konkurrencedygtige, og vores aflysningspolitik er fleksibel. Sprogundervisningen kan foregå i jeres firma eller i vores lokaler på Larslejsstræde midt i København. Materialer er inkluderet i prisen.


Dette er nogle af vores firmakunder:


· Coloplast A/S

· UNHCR - i FN Byen, København

· COOP Kompetencefond

· Saatchi & Saatchi Copenhagen

· Knud E. Hansen

· Embassy of Uganda

· Den Venezuelanske Ambassade (i samarbejde med International Communications)

· Hillerød Hospital (i samarbejde med International Communications)

 

Kontakt os for flere detaljer og for en fast pris for netop dine behov og ønsker.FIRMAER

Sprogundervisning og oversættelse. Undervisning 100% efter dine behov og med erfarene undervisere.


PRIVATELEVER

Lige meget hvad dine behov er kan vi hjælpe. Vi underviser det du skal bruge med relevante materialer.


BØRN OG UNGE

Sange, lege og sjov er de vigtigste elementer når vi underviser børn og unge. Og det duer.


OVERSÆTTELSE

En hvilken som helst sprogkombination til yderst konkurrencedygtige priser. Artikler, dokumenter, bøger, bare fortæl os hvad dit behov er.