PRIVATELEVER

Privatelever


Om du har behov for at lære et sprog eller blive bedre til et sprog du allerede taler, kan vi hjælpe. Vi har erfaring med at undervise udlændinge som kommer til Danmark uden nogen kundskab til det danske sprog, danskere som ønsker at lære eller forbedre et fremmedsprog, universitetsstuderende som ønsker at finde et arbejde, studerende som har brug for et sprogligt niveau for at komme ind på en videregående uddannelse, ledige som ønsker at lære eller forbedre et sprog for at forøge deres muligheder på arbejdsmarkedet, og meget mere.


Med privatundervisning er undervisningen tilrettelagt 100% efter elevens behov. Materialer består overvejende af kopier som er relevante for dit behov, ikke bare en tekstbog som fokuserer på noget helt andet. Du vælger selv hvor mange timer om ugen du ønsker undervisning, hvor meget hjemmearbejde du har overskud til, og hvornår du vil ses med din underviser.

 

Undervisningen kan foregå i dit hjem, på din arbejdsplads, i Kokkedal eller i relevante situationer som på en café, ude i naturen osv. Materialer er inkluderet i prisen.


Kontakt os for flere detaljer og for en fast pris for netop dine behov og ønsker.


FIRMAER

Sprogundervisning og oversættelse. Undervisning 100% efter dine behov og med erfarene undervisere.


PRIVATELEVER

Lige meget hvad dine behov er kan vi hjælpe. Vi underviser det du skal bruge med relevante materialer.


BØRN & UNGE

Sange, lege og sjov er de vigtigste elementer når vi underviser børn og unge. Og det duer.


OVERSÆTTELSE

En hvilken som helst sprogkombination til yderst konkurrencedygtige priser. Artikler, dokumenter, bøger, bare fortæl os hvad dit behov er.