BØRN OG UNGE

Børn & Unge


Vi har undervisere som har erfaring med undervisning af børn og unge, vi kan får 2-3 årige interesseret i et fremmedsprog på en sjov måde, vi kan motivere unge som har opgivet at lære eller forbedre deres eget eller et andet sprog, og vi kan hjælpe med at forberede til eksamener.


I Sunshine Languages ved vi hvad det kræver for at motivere børn og unge. Vi underviser sprog til børn gennem lege, sange, billeder og sjove aktiviteter som stimulerer barnet. Unge giver vi materialer som fanger deres interesse, vi finder ud af hvad de kan lide, hvad deres interesse og hobbyer er, og baserer undervisningen på disse temaer.


Undervisningen er tilrettelagt 100% efter elevens behov og forældrenes ønsker. Materialer består overvejende af kopier som er relevante for behovet, ikke bare en tekstbog som fokuserer på noget helt andet. I vælger selv hvor mange timer om ugen I ønsker undervisning af barnet, hvor meget hjemmearbejde der er tid og overskud til, og hvornår det passer at mødes med underviseren.

 

Undervisningen kan foregå i dit hjem, på din arbejdsplads, i Kokkedal eller i relevante situationer som på en café, ude i naturen osv. Materialer er inkluderet i prisen.


Kontakt os for flere detaljer og for en fast pris for netop jeres behov og ønsker.FIRMAER

Sprogundervisning og oversættelse. Undervisning 100% efter dine behov og med erfarene undervisere.


PRIVATELEVER

Lige meget hvad dine behov er kan vi hjælpe. Vi underviser det du skal bruge med relevante materialer.


BØRN & UNGE

Sange, lege og sjov er de vigtigste elementer når vi underviser børn og unge. Og det duer.


OVERSÆTTELSE

En hvilken som helst sprogkombination til yderst konkurrencedygtige priser. Artikler, dokumenter, bøger, bare fortæl os hvad dit behov er.